šolanje

Fenzi Dog Sports Academy

Fenzi Dog Sports Academy (v nadaljevanju FDSA) je spletni portal, ki od leta 2013 ponuja pasje spletne tečaje z različnih področij (agiliti, poslušnost, rally obedience, delo z nosom, osnove dela s psom, vedenje psov, pasji fitnes, trikci in mnogo drugega). Tečaji praviloma trajajo 6 tednov, vpis pa je vsake dva meseca (1. oktober 2015, 1. december 2015, 1. februar 2016,...) in je časovno omejen na dva tedna. Vpišeš se lahko v enega od treh nivojev in sicer gold (zlat), silver (srebrn) in bronze (bronast).

Oznake:

Deli: 

Spletni tečaji

Meni in mojim psom spletni tečaji bolj ustrezajo kot klasični, ­saj se mi ni treba prilagajati inštruktorju in njegovemu znanju, ampak zgolj in samo svojemu psu.

Pred približno štirimi leti sem se vpisala v prvi zaresni spletni tečaj (pravzaprav v dva naenkrat) in sicer na Courseri. Včasih je potrebno preizkusiti tudi drugačen način učenja in spletno učenje oziroma učenje preko spleta je bilo takrat še dokaj novo. Če napišem, da sem bila izredno navdušena, sem preskromna. Coursera me je zasvojila in kasneje sem ­vpisala še vsaj ducat predmetov.

Oznake:

Deli: 

Učenje in vedenje psov

Stari in novi zapiski s področja vedenja in učenja psov.

­

Oznake:

Deli: 
Subscribe to šolanje